Woning Taxatie Ommen
woning taxatie

Woning Taxatie Ommen levert hoge kwaliteit tegen een zeer voordelig all-in tarief. Voor een taxatie van uw woning in Ommen bent u daarom bij onze taxateurs aan het juiste adres! Dankzij onze aansluiting bij het NWWI en VBO bieden wij professionele woningtaxaties die door de Belastingdienst, verzekeraars en banken geaccepteerd worden. Meer informatie over de kosten vindt u in onderstaande tabel.

Tarieven taxatie woning Ommen

Gevalideerd taxatierapport:  Zonder verbouwing Met verbouwing
tot € 350.000 695 749
vanaf € 350.000 695 749
Nieuwbouwwoningen 749
Appartementsrecht € 749

Onze tarieven zijn inclusief btw, NWWI- en kadastrale kosten.

NWWI en NHG taxatie Ommen

De taxateurs van Woning Taxatie Ommen zijn aangesloten bij brancheorganisatie VBO en taxatie instituut NWWI. Hierdoor bent u verzekerd van een juiste en onderbouwde woningtaxatie. Bovendien worden onze taxaties door alle financiële instellingen geaccepteerd, en daardoor kunt u onze taxatie ook gebruiken voor het verkrijgen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Woning Taxatie Ommen biedt hoge kwaliteit en een transparante en snelle taxatie. Wij helpen u graag met een taxatie in Ommen!

Waardebepaling in Ommen

Naast een taxatie voor uw woning in Ommen bieden wij ook een vrijblijvende waardebepaling en verkoopadvies. Woning Taxatie Ommen komt graag bij u langs om de woning op te nemen en uw situatie te bespreken. Dit nemen wij als uitgangpunt voor ons onderzoek naar de waarde van uw huis. Wij bieden een snelle en accurate waardebepaling voor uw huis in Ommen, en daarnaast adviseren we u graag over het verkoopproces van de woning. Let op: een waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatie, en kan dus ook niet gebruikt worden voor het aanvragen van een hypotheek.

woning taxatie

Neem contact op

Neem contact op met Woning Taxatie Ommen voor een snel en veilig taxatierapport

Brugstraat 34,
7731 CV Ommen

0529-760 999

Contactformulier

Uw gegevens

This field is for validation purposes and should be left unchanged.